Якщо Тимошенко стане Президентом, Тігіпко відправить Януковича до кабанчиків

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.02.2010 17:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9148

У Сергія Тігіпка є реальна перспектива примирити Україну і увійти в історію.

Виконуючий обов’язки міністра внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що якщо Сергій Тігіпко займе посаду прем’єр-міністра при президентові Юлії Тимошенко, то він стане новим лідером східної частини України.

«Якщо Тимошенко стає президентом, а Тігіпко — прем’єром, він неминуче стане новим лідером Сходу України. І непорозуміння на ім’я Янукович вирушить на заслужену пенсію, до гольфу і кабанчиків. Нарешті Схід отримає вождя, котрий не носитиметься з ідеєю завалити вождя Заходу. Нарешті у вождя Заходу відпаде необхідність воювати з вождем Сходу. Країна отримає довгоочікуване партнерство у владі і діалог між регіонами. Так, у Тимошенко і Тігіпка різні підходи до багатьох питань. Але в ім’я колосальної мети таку ціну можна заплатити. Тим більше що в економічних питаннях у них згоди більше, ніж протиріч», — зазначив в.о. міністра в інтерв’ю газеті «Дзеркало тижня».

На думку Юрія Луценка, Тігіпко — ідеальний керівник для так званого службового уряду.

«Подібні кабінети, сформовані з незалежних технократів, досить широко використовувалися в Східній Європі, і себе цілком виправдали. Я глибоко вірю, що вийти з кризи країна здатна лише в разі повного порозуміння та плідного співробітництва між президентом і прем’єром, а також Кабміном і Нацбанком. У випадку приходу Тігіпка це цілком здійсненно. Він має набір якостей, професійних і особистих, котрі ідеально підходять для цієї схеми. Він досвідчений, думаючий, системний і несклочний», — додав лідер «Народної самооборони».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.