Хроніки вільного вибору. Дембельский агітакорд від лідера чесних виборів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.02.2010 20:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9151

Народний депутат Олег Новіков повідомив про початок провокацій, ініційованих проти “Народної самооборони”.

Він заявив, що в багатьох областях України: Ровенській, Вінницькій, Волинській, Житомирській, невідомі особи нібито від імені «Народної самооборони» відвідують офіси БЮТ і пропонують до поширення агітпродукцію сумнівного походження - газети й листівки.

Депутат підкреслив, що «Народна самооборона» ніякої спеціальної агітаційної продукції на вибори Президента-2010 не готувала, і що «всі пропозиції такого роду є провокацією».

Олег Новіков заявив, що в ряді регіонів України, включаючи Миколаївську й Херсонську області, хтось роздає різнокольорові флаєра із пропозицією попрямувати в Київ для участі в протестних акціях.

«Якщо додзвонитися по номерах телефонів, зазначених на флаєрах, то ви почуєте, що якась «Національна самооборона» запропонує вам оплатити через СМС місце в автобусі, який попрямує в столицю, а після участі в акції одержати 500 гривень», - продовжив політик і підкреслив, що «провокатори чи аферисти» з «Національної самооборони» не мають ніякого відношення до «Народної самооборони».

Новиків нагадав, що в його житомирську приймальню неодноразово зверталися громадяни України зі скаргою на представництво великого банку, де у відповідь на прохання про одержання внесків повідомляють: «Ваші гроші забрала прем'єр-міністр для проведення виборів. Проголосуйте за іншого кандидата і ваші гроші повернуться одразу після підрахунку голосів».

Нагадаємо, що сьогодні закінчилося блокування житомирського офісу «НС» невідомими молодими людьми в шкіряних куртках з короткими стрижками. Після від'їзду «спортсменів» «самооборонці» пересвідчилися у зникненні частини арештованої прокуратурою друкованої продукції, що є власністю народного депутата Катерини Лук'янової. Одразу після крадіжки на одному з житомирських сайтів з'явилася інформація про те, що до дня виборів «НС», начебто, готує провокації із залученням... своїх же власних агітаційних матеріалів.

Така фальшивка потрапила до редакції сайту із Черкаської області. Передбачаємо, що і в інших областях можуть з'явитися подібні листівки-фальшивки. Попереджаємо наших прихильників і опонентів, що «НС» не має до такої чи подібної продукції жодного відношення.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.