Аллу Діденко знайдено

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 14.09.2006 23:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=916

Співробітники міліції в четвер затримали 49-літнього жителя Запорізької області, який підозрюється у викраденні 7-літньої дівчинки в Дніпровському районі Києва.

Відповідно до повідомлення прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві, підозрюваного, котрий раніше був уже двічі судимий, затримали на залізничному вокзалі в Ніжині.

За даними міліції, 11 вересня в стані алкогольного сп’яніння чоловік викрав дівчинку, дочку співробітника київської міліції, біля школи № 99.

Незабаром вони відправилися потягом з Києва в Ніжин, де він, забравши в дівчинки всі цінні речі: мобільний телефон та ювелірні прикраси, які хутко "конвертував" у гроші. Потім з Ніжина викрадач вирушив у Харків.

Підозрюваний мав намір вимагати у батьків дівчинки викуп у 2,5 тисячі доларів.

За даними прес-служби, він не знав де і як шукати її батьків, тому 13 вересня потягом з Ніжина відправив дівчинку в Київ.

У прес-службі повідомили, що дівчинку впізнала жінка, яка їхала в ніжинському електропоїзді.

На даний момент, дівчинка разом з батьками знаходиться в лікарні, у неї психологічний стрес.

Прокуратурою Дніпровського району Києва порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

За показами затриманого, він не застосовівав насильства щодо дитини під час викрадення. Однак, дівчинка стверджує, що дорослий дядька, який її викрав - погрожував її вбити, якщо вона не буде його слухатися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.