Тимошенко: екзит-поли - це лише соціологія

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.02.2010 21:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9181

Кандидат на посаду Президента України Юлія Тимошенко закликає свою команду боротися за кожен протокол, за кожен голос для забезпечення об’єктивного підрахунку голосів.

Так Тимошенко звернулася до своєї команди і виборців сьогодні на брифінгу.

"Країна пам’ятає такі часи, коли не тільки проголошували президентів, видавали посвідчення, а ще і вітали президенти. А потім доля складалася зовсім по-іншому. Тому - мужність, невтомна робота, воля до перемоги України", - сказала Тимошенко.

Кандидат в Президенти наголосила, що результати екзит-полів не є результатами виборів. "Це лише соціологія. Причому різниця знаходиться в межах соціологічної помилки, тому зараз, в цю хвилину робити висновки зарано", - підкреслила вона.

"Усе залежатиме від того, як наша команда на місцях буде захищати результат. Я вас прошу всіх, хто зараз мене чує, - боротися за кожен протокол, за кожен акт, боротися за кожен голос, тому що голос може вирішувати долю України", - заявила Тимошенко.

Кандидат в Президенти переконана, що більшість громадян України проголосували за європейське та демократичне майбутнє країни.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.