Регіонали виключають коаліцію з БЮТ, окрім тактичної

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.02.2010 13:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9195

Народний депутат України, перший заступник голови Партії регіонів Борис Колесников виключає можливість створення більшості у Верховній Раді між фракціями ПР і БЮТ після виборів Президента України.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу в Києві.

«Сьогодні ми стоїмо на різних ідеологічних платформах. Жодної коаліції з БЮТ не може бути», - заявив Колесников, відповідаючи на запитання журналістів стосовно перспектив українського парламентаризму в післявиборчий період.

Водночас, політик не виключив, що поєднання зусиль Партії регіонів і БЮТ можливі у майбутньому, але лише з метою внесення змін до Конституції, розвитку демократії в Україні тощо.

Він висловив впевненість у перемозі Віктора Януковича на виборах. За його словами, визначення остаточного результату, - це питання декількох годин.

Колесников вважає, що штаб Тимошенко всіляко гальмує підрахунок голосів. За його словами всі прогнози БЮТ щодо поправок до закону про вибори не виправдалися, а навпаки дозволили мобілізувати представників виборчкомів від Тимошенко.

Колесников повторив, що ПР має можливості захистити свій результат на виборах, але при тому підкреслив, що всі дії мітингувальників будуть у межах закону.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.