Томенко назвав проблеми Януковича, якщо той переможе

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.02.2010 15:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9199

Головна проблема цих президентських виборів, що, виходячи з попередніх даних, лідер виборчих перегонів Віктор Янукович має вперше в історії українських президентських виборчих кампаній підтримку менше половини громадян, що прийшли на вибори.

Про це сказав віце-спікер парламенту Микола Томенко на прес-конференції.

Томенко також наголосив, що вперше лідера перегонів підтримала фактично третина регіонів України (як відомо, Віктор Янукович отримав більшість голосів виборців в 9 областях та місті Севастополі, а Юлія Тимошенко у 16 областях та столиці України).

Відповідаючи на запитання щодо того, чи прийняла БЮТ рішення стосовно своєї опозиційної діяльності, Томенко сказав: «Стратегію нашої діяльності ми ухвалимо після оголошення офіційних результатів виборів, але вже очевидно те, що рішення у парламенті сьогодні визначає тандем Віктора Ющенка та Віктора Януковича, які створили ситуативну більшість і погоджують свої дії».

Він також відзначив важливу роль Президента Віктора Ющенка в підтримці Віктора Януковича під час президентської виборчої кампанії.

На завершення Віце-спікер наголосив, що в залежності від того, коли і ким буде створена нова коаліція «ми приймемо відповідне рішення щодо свого місця у парламенті».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.