У НУ-НС вважають розмови про утворення нової коаліції - балачками

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 9.02.2010 13:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9208

З депутатськими групами “За Україну!” і “Єдиний центр”, що входять до складу фракції НУ-НС, поки переговори про входження до нового складу коаліції не ведуться.

Зокрема, представник депутатської групи «Єдиний центр» Михайло Полянич сказав журналістам, що про проведення таких переговорів йому відомо. За його словами, такі переговори проводяться з окремими групами та окремими депутатами, але все це поки виглядає «як асорті».

За словами Полянича, переговори переможців президентських виборів, зокрема Партією регіонів, ведуться з усіма фракціями Верховної Ради, у тому числі з фракцією НУ-НС. «Але до нас поки не зверталися. Про це відкрито ніхто не говорить, але по аналізу виборів видно, що ведуться окремі розмови, які офіційними не можна назвати, але такий процес йде», сказав Полянич.

У свою чергу, представник групи «За Україну!» Андрій Парубій висловив сумнів, що такі переговори можуть мати перспективи з групою «За Україну!». «Особисто зі мною не вели жодних переговорів», - сказав він.

Крім того, за словами Парубія, на засіданні депутатської групи жодного разу це питання не піднімалося. «Думаю, що такі переговори - швидше фантазії і видання бажаного за дійсне», - додав він.

Парубій припустив, що інформація про те, що 40 народних депутатів від НУ-НС готові увійти в коаліцію з Партією регіонів, є перебільшенням.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.