Бажане - за дійсне. Регіонали множать агітки для люмпен-пролетарів

Автор/джерело -  © Українська правдв



Дата публiкацiї - 10.02.2010 12:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9216

У Партії регіонів вважать, що згідно з ухваленим регламентом Верховної Ради, коаліції БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина не існує.

Про це заявив журналістам у середу регіонал Олександр Єфремов.

"Нинішня коаліція створювалася на підставі двох фракцій (БЮТ і НУ-НС), а Блок Литвина просто приєднався до неї. Але під час формування цієї коаліції не було зібрано 226 підписів. Ми і раніше говорили, що цієї коаліції нема. А тепер, враховуючи те, що регламент ухвалено як закон, ми можемо це підкріпити юридично", - сказав він.

"Враховуючи те, що тепер у регламенті є норма про існування коаліції за наявності 226 голосів, ми сподіваємося, що з'явиться можливість сьогодні внормувати коаліцію. Адже в регламенті прописано, що коаліція може створюватися на основі фракцій, якщо там є 226 депутатів", - додав Єфремов.

Від “Аратти”: ми не маємо сумнівів, що пан Єфремов добре знає, що публічно каже, м'яко кажучи, неправду.

А правда, насправді, полягає в тому, що закон про Регламент ще не набув чинності. І чи набуде - це ще не відомо, оскільки попередній варіант цього закону був визний неконституційним.

Правда полягає в тому, що відповідно до Конституції, жоден закон не має й не може мати зворотної сили, що означає непоширення його дії на рішення та інші дії суб'єктів правовідносин, які сталися до його прийняття.

Навіщо так примітивно ошукувати громадян? Очевидно, що за цією неправдою - спроби приховати від виборців реальну проблему, яка на сьогодні не підйомна для Партії регіонів. Ця проблема - у створенні легітимної парламентської більшості.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.