НРУ заявляє про наступ антидержавних, антиукраїнських сил

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.02.2010 19:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9230

Народний Рух України виступив з заявою, в якій наголошується про небезпеку і нагальну потребу об’єднання усіх національно-патріотичних сил.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

ЗАЯВА Політичної Ради Народного Руху України щодо наступу антиукраїнських, антидержавницьких сил

Попередні результати голосування 7 лютого 2010 року на виборах Президента України яскраво підтвердили правильність позиції Народного Руху України, який неодноразово попереджав, що голос "проти всіх" – це голос "за Януковича", що неприхід на вибори – це допомога антидержавникам взяти реванш.

Деструктивна позиція В.Ющенка та збанкрутілих партій - голосувати "проти всіх" – зіграли свою іудівську роль і 4.36% голосів тих, які не підтримали жодного кандидата – забезпечили перевагу Януковича.

Ще вчорашні затяті опоненти Партії регіонів та її лідера намагалися переконати українців, що Янукович, як тільки буде обраний Президентом, одразу відмовиться від антиукраїнської риторики і антидержавної політики.

Насправді ж, ситуація вимальовується у найтемніших фарбах. Вже з перших слів проявилася "васальська" щодо Москви сутність антидержавника Януковича та його посіпак.

Цинізм Партії регіонів не має меж. Не дочекавшись оголошення офіційних результатів виборів, регіонали у парламенті перестали голосувати за власні законопроекти, які передбачають соціальні пільги і доплати для найменш забезпечених верств населення. Це і є справжня сутність Партії регіонів.

Народний Рух України заявляє про фактичний початок наступу антиукраїнських сил на нашу державність. Рух переконаний, що необхідно використати всі можливі законні засоби, щоб не допустити концентрації влади в руках антидержавника Януковича і його "промосковської свити". Ми закликаємо всі здорові політичні сили згуртуватися і у парламенті, і у суспільстві.

Історія і народ дасть свою оцінку перевертням, котрі прикриваючись національно-демократичними гаслами дезорієнтували виборців і завадили консолідації демократичного електорату. Таким чином вони розділили з ним відповідальність за усі безчинства проти України, - і вже здійснені, і ті, свідками яких ми є сьогодні.

Ми виборювали Українську державу не для того, щоб українці перестали відчувати себе в Україні господарями!

Україну ми відстоїмо!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.