Жириновський: Через 5 років Україна стане федеральним округом Росії

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 11.02.2010 06:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9234

Віце-спікер Держдуми РФ, скандальний лідер ЛДПР Володимир Жириновський, заявив, що південний схід України приєднається до Росії через п’ять років.

Жирік хоче приєднати частину України до Росії

Про це він повідомив в ефірі радіостанції “Ехо Москви”.

"За п'ять років вони зрозуміють, що у них немає економіки. А раз немає економіки – потрібно повертатися в рідну домівку. Я це так називаю: погуляли – назад, хлопці, додому – досить, пожартували, 20 років був рентген, просвітили, хто чого вартий. Тепер назад додому", - сказав Жириновський.

"Російський дім повинен повернутися під російський прапор – тільки цього я і хочу", - додав він.

З його слів, "ідеальною" столицею України стане Львів, а "решту" російський віце-спікер пропонує повернути Росії як 8-й або 9-й федеральний округ.

"Будь ласка, створюйте українську державу в західному регіоні – Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Закарпатська область. Чернівці – це не їхнє, це ми взяли в румунів. З якого дива Чернівецька область повинна бути в складі України?" - запитав Жириновський.

Раніше Жириновський вимагав від влади України повернути йому фабрику в місті Костопіль Рівненської області, яка належала його батькам.

"Фабрика моя – з 1905 року ... Вони (Україна) ж хочуть в Євросоюз – зобов'язані повернути. Прибалтика повертає всім все, і вони повинні повертати. Я один прошу, що, важко дати? Такі вперті, обіжратися сала, і нічого не хочуть. Я писав листа Януковичу, Ющенку і Тимошенко – ніхто мою фабрику мені не повертає. Теж мені, європейці. Нехай повернуть майно", - заявив Жириновський.

Жириновський неодноразово заявляв, що буде домагатися від українського уряду повернення деревообробної фабрики у Костополі Рівненської області, що раніше належала його дідові Іцхаку Едельштейну.

У Костополі існує кілька деревообробних підприємств, проте на всіх заперечують будь-яку причетність до дідуся Жириновського.

Згідно із законодавством України, націоналізоване майно поверненню не підлягає: громадяни інших країн не мають права претендувати на власність незалежно від документів, що підтверджують їхні права.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.