Обіцянка - цяцянка.... Тимошенко знайшла підтвердження народній мудрості

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 11.02.2010 11:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9235

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що дії Партії регіонів у парламенті свідчать про відмову від підвищення соціальних стандартів.

Таку думку Тимошенко висловила сьогодні на засіданні уряду, коментуючи результати голосування у Верховній Раді за закон про підвищення соціальних виплат малозабезпеченим сім’ям.

“Уже сьогодні очевидно, що ніхто з команди ЯНУКОВИЧА ніяких соціальних стандартів не збирався підвищувати, це просто були передвиборчі піар-технології”, - сказала Тимошенко.

Прем`єр-міністр зазначила, що ініціатором цього законопроекту став міністр праці та соціальної політики опозиційного уряду Михайло Папієв.

“Мова йде про те, що вже після виборів починають відкриватися великі передвиборчі обмани, і людям потрібно просто трішечки враховувати це в усіх своїх подальших політичних визначеннях”, - вважає Тимошенко.

Прем`єр наголосила, що для її уряду своєчасність соціальних виплат залишається першочерговим завданням.

“Треба, щоб ми у бюджеті досить чітко тримали усі соціальні видатки, щоб контроль був стовідсотковий. І я прошу, щоб ми як уряд чітко перед людьми виконували свої зобов’язання”, - підкреслила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.