Уряд повідомив про вихід з кризи АПК і металургів

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 11.02.2010 12:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9237

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про вихід агропромислового комплексу з кризи і стабілізацію виробництва підприємствами гірничо-металургійного комплексу.

Про це вона повідомила сьогодні, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

Тоді як усі журналісти очікували політичної заяви Тимошенко при першій її появі на публіці після оголошення попередніх результатів виборів Президента, вона почала резюмувати результати діяльності свого уряду в агропромисловому і гірничо-металургійному комплексах.

«Я хотіла б проінформувати вас, що наш аграрний комплекс січень до січня дав 5 відсотків приросту, і це притому, що останній рік АПК працював у кризовий період. Ці 5 відсотків... говорять про те, що, по суті, криза в аграрному комплексі вже точно завершилася», - сказала вона, додавши, що на сьогоднішньому засіданні уряду буде розглянуто комплекс мзаходів щодо підготовки до весняно-польових робіт.

Крім того, Тимошенко позитивно оцінила діяльність Кабміну і в гірничо-металургійному комплексі.

«Я також хотіла б проінформувати про дуже серйозні результати роботи ГМК, який вийшов на докризовий рівень виробництва, і ми вже відчуваємо серйозне становлення цього сектора», - сказала Тимошенко.

Вона додала, що стабілізації виробництва в гірничо-металургійному комплексі сприяли заходи, які вживав Кабінет Міністрів у кризовий період.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.