Регіонали визнали: агітлохотрони і реальність - різні речі

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 11.02.2010 12:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9238

У найближчих 2-3 дні нової коаліції у Верховній Раді не буде.

Про це в парламенті заявив перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми продовжуємо вести переговори щодо створення коаліції. Очевидно, що на сьогоднішній день немає підстав говорити, що така коаліція буде сформована в найближчих 2-3 дні. На жаль таких фактів немає, але ми ведемо цю роботу, і коли вона закінчитися, то тоді ми проінформуємо про коаліцію", - заявив Єфремов.

Також Єфремов вважає, що швидше за все юридично нова більшість буде оформлена після інавгурації нового Президента.

Його слова підтведила й нардеп Ганна Герман.

Партія регіонів (ПР) поки не буде наполягати на відставці уряду заявила народний депутат України від ПР Герман.

Вона наголосила, що відставка уряду відбудеться лише після офіційного оголошення результатів президентських виборів і формування нової коаліції.

"Як можна зараз відправити (у відставку уряд), коли немає нової коаліції? А призначити кого? Як ти призначиш уряд, коли ти не маєш нової коаліції? Отже, треба діяти по процедурі: будуть офіційно оголошені результати виборів, тоді новий Президент матиме право офіційно вести переговори з фракціями про утворення нової коаліції, після того, як буде утворена нова коаліція, буде можливість відправити нинішній уряд у відставку і призначити новий", - підкреслила нардеп.

Як повідомлячлося раніше, ще вчора, 10 лютого, лідер Партії регіонів Віктор Янукович звернувся до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко із закликом піти у відставку і перейти в опозицію.

Від “Аратти”: ми можемо пригадати навіть більше. Однопартійці Лідера ще вчора у своїх заявах погрожували Тимошенко, що у разі, якщо вона добровільно не піде, то її винесуть.

Більш того, запускалися плітки про те, що нова коаліція буде утворена у четверг, тобто сьогодні. А стара коаліція нібито вже не існує, оскільки ухвалено Регламент (до речі, ще не підписаний гарантом і відповідно, який не набув законної чинності). Навіть вже дерибанили портфелі міністрів. Віртуальні, зрозуміло.

А та ж сама Герман, ще вчора запевняла, що моляв, Тимошенко не йде у відставку бо панічно ховає сліди своїх злочинів.

Можна було б продовжувати й далі перлік нісенітниць, які за останні дні вкинули на вуха українців агітатори з депутатськими мандатами. Але, чесно кажучи, ми не маємо потреби повторювати дурниці, розраховані на сприйняття люмпену. Бо люмпен не товаришує з компьютерами і не користується Інтернетом.

Однак, можемо відзначити, що ми, виконали свою функцію, і розповіли вам, наскільки реально Януковичу, у разі його обрання, отримати підтримку парламенту. І на скільки його агітки відповідають реальності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.