БЮТ прийняв пропозицію Партії регіонів про перерахунок голосів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.02.2010 13:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9239

Блок Юлії Тимошенко приймає пропозицію, озвучену одним із лідерів Партії регіонів Олександром Єфремовим щодо одночасного перерахунку голосів на Сході та у Львівській області.

Про це в четвер зранку заявив керівник Центрального виборчого штабу кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко Олександр Турчинов.

Турчинов констатує, що найбільша кількість порушень мала місце на Донеччині, де абсолютна влада належить Партії регіонів. Тому БЮТ наполягає на перерахунку саме в цій області, бо по «перших же дільницях стане ясно, що результат Януковича сфальсифіковано».

Яку ж область для перерахунку обере Партія регіонів, для БЮТ не принципово. «Нам немає чого приховувати. Якщо ПР хоче перевірити Львівщину, ми готові», - сказав Турчинов.

«Перерахунок – це абсолютно безболісна процедура, боятися якої можуть тільки ті, хто сфальсифікував народне волевиявлення. Якщо Янукович та його штаби публічно виступають за чесні та легітимні вибори, давайте сьогодні починати перерахунок у Донецькій та Львівській областях», - закликав Турчинов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.