Штаб Юлії Тимошенко не припиняє спроби довести фальсифікат

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.02.2010 19:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9249

У Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській областях та АР Крим порушення на президентських виборах носили системний і масовий характер.

Про це заявив сьогодні на прес-конференції народний депутат, член фракції БЮТ Сергій Власенко.

«На наше глибоке переконання, такі системні порушення мали місце практично у всіх регіонах сходу та півдня України», - сказав Власенко.

За його словами, юридичний департамент Блоку Юлії Тимошенко подає всі необхідні скарги до відповідних судів та Центральної виборчої комісії.

«Підкреслюю, що ми звертаємося до судів», - наголосив він.

«Ми розуміємо, що ЦВК політично заангажована на користь Партії регіонів. Ми будемо боротися до останнього. В нас є достатня кількість доказів порушень на сході і на півдні України», - сказав Власенко.

Народний депутат також зазначив, що БЮТ готовий до перерахунку голосів по всій Україні.

«Ми не боїмося перерахунку. Ми європейська політична сила. Якщо наші опоненти вважають себе європейцями, то давайте дотримуватися європейських традицій. У випадках, коли є певні сумніви, існує європейський цивілізований механізм – перерахунок», - підкреслив Власенко.

Також він стверджує, що ЦВК, більшість якої складають представники Партії регіонів, не зможе адекватно реагувати на скарги, які подає Блок Юлії Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.