Проблема працевлаштування. Тігіпко вже готовий бути третім

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 12.02.2010 10:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9255

Сергій Тігіпко погодиться зайняти пост прем`єр-міністра, якщо така пропозиція надійде від переможця нинішніх президентських перегонів в Україні Віктора Януковича.

Про це політик сказав в інтерв`ю газеті «Сегодня».

«Так. Ніяких особливих умов з мого боку не буде — тільки дати можливість проводити реформи. Буде така пропозиція чи ні — подивимося. Тут усе залежить від Віктора Януковича. Сьогодні прем`єр повинен дуже тісно працювати з президентом і обов`язково мати повноваження для проведення змін у країні. Дуже багато що залежатиме від єдності команди — потрібні реформи, треба правильно збудувати бюджет, знайти протиотруту корупції».

Політик також вважає, що регіоналам вдасться створити новий формат коаліції у ВР

«Думаю, регіонали зуміють створити коаліцію — охочих туди увійти буде досить багато. Але це не вирішить проблем — цей парламент не націлений на реформи... Тому я прихильник перевиборів», - сказав Тігіпко.

Від “Аратти”: з слів одного з фаворитів виборів можна зрозуміти, що він усвідомлює: бути не у владі, яку так не поважають українці, і заробити симпатії електорату на наступних виборах - не в українських традиціях.

Проте, можемо зазначити, що у Лідера існують і свої "понятія". І згідно з ними вже називалися найбільш вірогідні претенденти на прем'єрство (у разі, якщо регіонали переформатують парламент). Це Микола Азаров або Борис Колесников. Обидва - посідають солідні місця у іерархії регіоналів і, очевидно, є споносорами кампанії Януковича. Отже, Тігіпко це знає, і, напевно не має ілюзій.

Єдина надія у Сергія Леонідовича, поки у електората не стерлася пам'ять, якось стимулювати дострокові вибори. Тоді є надія на працевлаштування на чолі парламентської фракції.

Вибори - потрібні Тігіпку, це зрозуміло. А чи потрібні нові вибори нам, громадянам? Очевидно, це мало цікавить тих, хто претендує на владу над нами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.