Харківщину замітає снігом

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 12.02.2010 11:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9256

У зв’язку з погодними умовами і ситуацією, яка склалася на автодорогах, у Великобурлуцькому районі Харківської області введено надзвичайний стан.

Про це повідомили в ЦГЗ ГУ МВС у Харківській області.

Як повідомили в управлінні, у ніч на 12 лютого працівниками відділу ДАІ з обслуговування Великобурлуцького району в місцеву райдержадміністрацію була надана інформація про те, що на автодорозі «Великий Бурлук - Чугунівка» в снігових заметах застряг автобус «Ікарус» з пасажирами та інший автотранспорт. Снігові замети сягають до півтора метрів заввишки.

У зв’язку з погодними умовами і ситуацією, яка склалася на автодорогах, о 4 годині ранку головою Великобурлуцької райдержадміністрації введено надзвичайний стан у даному регіоні.

У автобусі знаходиться 15 пасажирів (громадяни України і Росії), серед них є неповнолітні. Постраждалих і випадків обмороження немає.

Загальна кількість автотранспорту, який застряг у заметах - 20 одиниць, кількість людей - 40. Люди не евакуйовані.

Співробітниками міліції в даний час організовано підвезення гарячої їжі і напоїв громадянам, які потрапили в полон погодних умов. Задіяно 6 одиниць снігоприбиральної техніки: роторний механізм і 5 автогрейдерів. Додатково направлено спецтехніку МНС м. Мерефа Харківського району.

Особовий склад МНС Харківської області переведений на посилене несення служби.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.