2004-й повторюється? Попри скарги і факти фальсифікату ЦВК визнає потрібний результат?

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 13.02.2010 23:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9275

У команді Юлії Тимошенко впевнені, що ЦВК визнає переможцем виборів Віктора Януковича.

Про це в ефірі Радіо Свобода заявив народний депутат (БЮТ) Сергій Власенко.

«Я, як експерт в даному випадку, можу прогнозувати, що ЦВК, скоріш за все, визначає Януковича обраним Президентом, незважаючи ні на що, попри ті скарги, які подаються Блоком Юлії Тимошенко, попри судові перипетії і т д.», – сказав Сергій Власенко.

Депутат зазначив, що «ми маємо оперативну інформацію, яка підтверджується на тих дільницях, які нам вдалося викрити, що є фальсифікації. І рівень цих фальсифікацій сягає близько 15% голосів «за Януковича».

Він розповів, що БЮТ вдалося провести перерахунок на 7 дільницях у Криму: «Ми провели там перерахунок і побачили, відкриваючи пачки з бюлетенями, які зараховані «за Януковича» – від 8% до 15% там було бюлетенів або «за Тимошенко», або «проти всіх», або зіпсованих бюлетенів. Тобто це пряма фальсифікація голосів».

«Відповідно до діючого законодавства, якщо буде встановлено більше 10% фальсифікацій на дільниці, все голосування на всій дільниці визначається недійсним», – заявив Власенко.

Депутат Власенко запевнив, що він особисто впевнений: «Якщо коректно перерахувати голоси, віддані громадянами України, а не перекручувати їхнє волевиявлення, то переможцем президентської гонки буде Юлія Володимирівна Тимошенко».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.