Кремль хоче бачити Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.02.2010 12:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9278

Президент Росії Дмитро Медвєдєв надіслав вітання Віктору Януковичу з нагоди його обрання Президентом України і запросив найближчим часом відвідати РФ з візитом.

Про це повідомила в прес-служба Кремля.

«Вибори, що відбулися відповідно до загальноприйнятих міжнародних стандартів, підтвердили прагнення громадян України покласти край історично приреченим спробам посіяти ворожнечу між народами наших країн, щире бажання зміцнювати добросусідські відносини. Це повною мірою відповідає і сподіванням народу Російської Федерації», - говориться в посланні Медвєдєва.

Президент РФ сподівається, що російсько-українська взаємодія знову матиме конструктивний і плідний, справді партнерський характер.

«Упевнений, спільними зусиллями ми зможемо додати новий імпульс розвитку взаємовигідних двосторонніх зв`язків. Користуючись нагодою, запрошую Вас відвідати найближчим часом з візитом Росію для обговорення широкого кола актуальних питань багатопланової співпраці між нашими країнами», - говориться в посланні.

Від “Аратти”: кремлівські керманичі традиційно видали бажане за дійсне.

По-перше, в тому, що більшість росіян погано сприймає державу Україна - винні не українські керівники, а облудлива кремлівська пропаганда, яка має монополію на масові комунікації і залишається такою самою брехливою, як при більшовиках. Росіяни фактично позбавлені альтернативних джерел інформації.

По-друге, ми маємо великий сумнів у тому, що стосунки Москви і Києва стануть кращими, навіть, якщо Янукович віддасть росіянам усі стратегічні ресурси України. Те, Кремлю не потрібна зайва турбота у вигляді української області з її населенням та проблемами - було помітно ще за часів Кучми. Окрім того, якщо зникне всенародна страшилка у вигляді хахлів-націоналістів, то чим лякатимуть свій народ банкрутіючі кремлівські керманичі?

Вони ж розуміють: якщо немє міфу про зовнішнього ворога - тоді росіяни шукатимуть ворогів у власній владі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.