Регіонали поступово з’їжджають з виборчих обіцянок про зростання добробуту кожного

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.02.2010 13:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9282

Партия регіонів пропонує Верховній Раді почекати із законопроектами, що вимагають додаткових витрат, до з’ясування глибини кризи і проведення внутрішнього фінансового аудиту.

Про це заявив народний депутат, заступник Голови Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Законопроекти, які несуть фінансове навантаження, вони усі правильні, і їх треба розглядати. Але враховуючи те, що ми сьогодні не знаємо дійсної глибини кризи в нашій державі через закритість визначених матеріалів від уряду, напевно, буде потрібно час для того, щоб зробити відповідний внутрішній або інший аудит, з'ясувати реальну картину в економіці і фінансовій сфері нашої держави і потім усвідомлено приймати або утримуватися від ухвалення якихось рішень", - відмітив Єфремов.

Депутат-регіонал підкреслив, що утримуватися від ухвалення відповідних рішень також слід усвідомлено, зважаючи, що багато українців "ледве зводять кінці з кінцями".

"До того ж рішення, яке ми ухвалили щодо виконання закону про соцстандарти стосовно підвищення мінімальної зарплатні та мінімальної пенсії, має виконуватися з листопада минулого року, як це й передбачено законом, ухваленим Верховною Радою", - зазначив Єфремов.

Замість післямови. Отже, обіцянка - цяцянка, в чому, власне, й слід було переконатися. Вибори пройшли. Правдами й неправдами отримано хоч і сумнівний, але - результат.

Як ми й попереджали, у гаслі Януковича "Україна - для людей" було одне невідоме: кого саме Лідер розуміє під терміном "люди"? Дехто з виборців сприйняв це на свою адресу. А даремно. "Люди", як показує історія публічної кар'єри Януковича, це, в першу чергу, він сам та його найближче оточення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.