Екс-співробітнику КДБ Путіну, звичайно, не до вподоби українські національні герої

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.02.2010 21:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9291

Прем’єр-міністр Росії Володимир Путін прокоментував указ Президента України Віктора Ющенка про присвоєння провіднику ОУН Степану Бандері звання Героя України.

Путін обурений присвоєнням Бандері звання Героя України

"Події останніх місяців мене аніскільки не здивували, коли керівництво" кольорового руху "плюнуло в обличчя своїм політичним спонсорам, видавши указ про оголошення Степана Бандери Героєм України, людини, яка не тільки співпрацювала з нацистами, але і відрізнялася особливою жорстокістю при розправі з євреями і поляками ", - заявив Путін на зустрічі з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим.

Нагадаємо, сьогодні під час зустрічі з Назарбаєвим, Путін заявив, що хоче привітати Віктора Януковича з перемогою на президентських виборах.

14 лютого новообраний Президент України Віктор Янукович повідомив, що питання про скасування указу про присвоєння звання Героя України Степану Бандері буде розглянуте.

22 січня на урочистостях з нагоди Дня Соборності у Національній опері України Ющенко заявив про підписання указу про присвоєння Бандері звання Героя України. Дане рішення викликало неоднозначну реакцію як в Україні, так і за кордоном.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.