Добудова метро і швидкісного трамваю Києву не світить

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.02.2010 22:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9292

Доньку Черновецького пограбували у Франції на 4,5 млн. євро.

- Не плач Крістіно! Он бачиш скільки лохів навколо!

Невідомий пограбував у понеділок дочку мера Києва Леоніда Черновецького, коли вона їхала на автомобілі з паризького аеропорту, витягнувши з машини сумку з коштовностями на суму 4,5 млн. євро, передають французькі ЗМІ із посиланням на представників органів правосуддя.

Пограбування сталося близько полудня, після того, як Крістіна Черновецька взяла в оренду в аеропорту Руассі (імені Шарля де Голля) автомобіль класу "люкс" з водієм.

Вона їхала до Парижа по автодорозі А1 в районі бідного паризького передмістя Сен-Дені. Коли машина на трасі зменшила швидкість, невідомий підбіг до автомобіля, відкрив двері з боку пасажира, забрав із сидіння сумку і втік.

Водій безуспішно намагався наздогнати грабіжника.

За словами 30-річної дочки київського мера, у сумці були коштовності - каблучки та сережки вартістю близько 4,5 млн. євро. Вона подала скаргу у відділення поліції Сен-Дені.

ЗМІ зазначають, що мета поїздки Черновецької до Парижа не зрозуміла. Крім того, невідомо, чи належали викрадені коштовності доньці мера.

Нагадаємо, що у 2009 році на дні народження Крістіни Черновецької виступав світовий виконавець хіп-хопу і R&B Puff Daddy, який є одним з найбагатших і найвпливовіших артистів за версією Forbes.

Дружина київського мера Аліна Айвазова також любить святкувати в компанії відомих голлівудських зірок. За інформацією ЗМІ, своє 54-річчя Аліна святкувала у компанії Шерон Стоун на доброчинному вечорі у Франції.

Від “Аратти”. Скромності нашій бидлоеліті, звичайно не позичати. Але коштовності на таку суму зазвичай перевозять при надійній охороні. Якщо ти не блондинка чи донька мафіозі. Хоча, у бандитів і дурнів свої чудасії.

Одне тепер зрозуміло - чекати на завершення київських муніципальних довгобудів доведеться дуже довго - бо ж "золотий запас сім`ї" потрібно терміново відновлювати, а то раптом Крістіна плакати почне, - це ж яке батьківське серце витримає!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.