Янукович ще не став Президентом, а вже торгує незалежністю України

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 16.02.2010 13:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9296

Народний депутат Анатолій Гриценко вимагає публічної відповіді від поки ще народного депутата Віктора Януковича.

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила про домовленості новообраного президента Віктора Януковича з Росією про входження України до митного союзу з ЄЕП в обмін на зниження ціни на газ, заявив голова комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

Про це він розповів, коментуючи сьогоднішню зустріч Тимошенко з депутатами фракції "Наша Україна - Народна Самооборона".

"Прем'єр-міністр зробила, на мою думку, резонансні заяви про те, що, за її відомостями, Віктор Янукович вже домовився з Російською Федерацією про те, що найближчим часом підпише документи про входження України до митного союзу ЄЕП з Росією, Білоруссю і Казахстаном", - сказав Гриценко.

На його думку, якщо ця інформація відповідає дійсності, то це буде "перша велика стратегічна помилка Віктора Януковича, яка матиме вкрай негативні наслідки для країни, і ще більше розколе українське суспільство".

"І я вимагаю від Віктора Януковича дати публічні пояснення з цього питання", - акцентував нардеп.

За словами Гриценка, Тимошенко пояснила, що ця домовленість з російської сторони передбачає крок назустріч Україні, зокрема, зниження ціни на поставлений в Україну газ на 20-30%.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.