Доньку Черновецького дійсно пограбували - про це знає увесь світ

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 17.02.2010 10:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9314

Стали відомі подробиці крадіжки грошей та коштовностей у дочки міра Києва Христини Черновецької в Парижі.

Крістіна добре знається на коштовностях і любить їх.

Про це пише багатотиражна французська газета «Ле Парізьєн».

З посиланням на власне джерело в поліції газета пише, що пограбування сталося о 10.30 в передмісті Парижа Сен-Дені в районі моста Ланді. Крістіна їхала в неброньованому орендованому «Мерседесі» класу S з аеропорту «Шарль де Голль», куди прибула звичайним рейсом.

Окрім неї в машині знаходився лише водій. Грабіжник підбіг до машини, яка стояла в заторі у підземному тунелі, розбив скло металевим крюком і вирвав з рук Христини дамську сумку, в якій знаходилися коштовності і $11 тис. готівкою. Водій побіг за нападником, але не наздогнав. По дорозі сумка розкрилася, і з неї випали $10 тисяч, тому грабіжник узяв лише тисячу.

«Черновецька написала заяву в поліцію, де зазначила, що у неї вкрали золоті прикраси на суму 4,5 млн євро», - пише автор Орелі Фулон.

Газета повідомляє, що Крістіна в Парижі була транзитом: «Вона летіла у Нью-Йорк, а в Париж прямувала за покупками в дорогі бутіки».

У поліції Сен-Дені «Сегодня» не підтвердили і не спростували цю інформацію. «Ми не даємо коментарі такого роду, оскільки не втручаємося в особисте життя», - сказав черговий офіцер.

Сама Христина ситуацію поки не коментує. А в київській мерії продовжують наполягати - нічого не було, мовляв, Крістіна в Києві, а історія з пограбуванням - жарт або ж провокація.

Але побічно в оточенні дочки мера не заперечують, що Крістіна була в понеділок в Парижі, і що її там пограбували.

«Я не коментую приватне життя своєї близької подруги. Коли Крістіна за кілька днів повернеться, сама вам все розповість», - сказала виданню Тетяна Ківалова.

Інша подруга теж підтвердила, що Крістіна була в Парижі.

«Так, вона часто там буває, їздить за покупками, не пропускає сезон розпродажів, який якраз зараз йде. А коштовностей у неї багато, відомих марок. Вона їх любить і добре на них знається», - сказала нам співрозмовниця. Разом з тим, вона не виключає, що пограбування сталося за наведенням з Києва: «Я не вірю у випадковість».

Джерело в мерії говорить, що, незважаючи на такий неприємний факт, ніхто з сім’ї Черновецьких офіційно нічого підтверджувати не буде.

Від “Аратти”: позиція родини Черновецьких лише підтверджує їхнє специфічне ставлення до киян і взагалі до українців.

Логіка підказує, що продовженням цієї позиції буде відновлення скромної колекції ювелірних цяцьок улюбленої доньки. Тільки виникає питання: за чий рахунок це буде зроблено?

Здається, відповідь знають усі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.