Секретаріат буде наступати (кудись чи на щось)...

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 16.09.2006 20:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=932

Новопризначений Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога переконаний, що Секретаріат “має діяти в поступальному ключі” та високо оцінює роботу свого попередника, Олега Рибачука.

Віктор Балога і Олег Рибачук, як було обіцяно - вперше, вдвох і перед пресою...

Про це він заявив сьогодні на брифінгу в Секретаріаті, в якому брав участь разом з екс-Главою Секретаріату.

“Я вважаю, що все, напрацьоване Олегом Борисовичем, є корисним. Він і надалі допомагатиме мені в роботі, щоб робота була ще ефективнішою”, – сказав Віктор Балога.

На переконання нового Глави Секретаріату, для того, щоб повноваження Президента здійснювалися в повному обсязі, необхідна ревізія відносин у межах всієї президентської вертикалі.

“Переконаний, ми здатні забезпечити виконання програми Президента України. Для цього у нас є все – повноваження і політична воля”, – зазначив новопризначений Глава Секретаріату, відзначивши також надзвичайну важливість дотримання всіх позицій Універсалу національної єдності.

Відповідаючи на запитання щодо кадрових змін у Секретаріаті, В. Балога зокрема зазначив: “У мене є заступники зараз, і я не збираюся поки що ніяких змін робити. Буде суттєве поповнення в Секретаріаті, і я запрошу на роботу багато своїх колег, з якими працював, у тому числі і в уряді Юрія Єханурова”.

Невже ж чутки, які нещодавно спростовував Олег Рибачук, щодо працевлаштування колишніх урядовців, зокрема Єханурова й Пинзеника - не такі вже й нісенітниці.

Чи часом не з-за них, прокинувшись вчора вранці і Рибачук, і Президент незалежно один від одного, але одностайно, ухвалили рішення: в цьому житті треба щось змінювати. І змінили. Один - роботу, другий - підлеглого.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.