Тимошенко знайшла гроші на будівництво метро і на зарплату шахтарям

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.02.2010 04:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9324

Кабінет Міністрів України виділив зі стабілізаційного фонду 261 млн. грн. на будівництво і розвиток у 2010 році метрополітену у Києві і Дніпропетровську та 400 млн.грн. для оплати праці шахтарів.

Станції метро практично готові

Відповідну постанову прийнято на засіданні уряду 17 лютого.

Як повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко, згідно з документом передбачається виділення 200 млн. грн. на фінансування Куренівсько-Червоноармійської лінії столичного метрополітену, будівництво ділянки від станції "Либідська" до станції "Виставковий центр" (перша черга - ділянка від станції "Либідська" до станції "Васильківська").

Як ми повідомляли, готовність станцій метро, що будуються в напрямку столичного мікрорайона Теремки становить 95%. А для завершення монтажних і архітектурних робіт необхідно 750 млн. грн. (включаючи виплату боргів) і три місяці роботи.

Водночас уряд прийняв розпорядження про виділення Міністерству транспорту і зв'язку 61 млн. грн. для будівництва і розвитку метрополітену Дніпропетровська.

Кабінет Міністрів України також виділив зі стабілізаційного фонду Державного бюджету 400 мільйонів гривень для оплати праці шахтарів державних вугледобувних підприємств.

Виконання цього рішення дозволить зберегти робочі місця у вугільній галузі та забезпечити нормальний соціальний клімат у шахтарських колективах, - йдеться у відповідному розпорядженні Кабінету Міністрів від 17 лютого 2010 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.