Обіцянка-цяцянка... Партія регіонів блокує ухвалення соціальних законів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.02.2010 16:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9337

Партія регіонів відмовляється від своїх соціальних обіцянок та забов’язань, на яких будувала свою президентську виборчу кампанію.

Про це заявив народний депутат від фракції БЮТ, член парламентського комітету з питань соціальної політики і праці Андрій Павловський.

«Вчора члени комітету з питань соціальної політики і праці стали свідками цинічної поведінки депутатів від Партії регіонів, які за вказівкою голови Федерації профспілок України пана Хари просто зірвали засідання Комітету, щоб не розглядати соціальні законопроекти», - повідомив Павловський.

Павловський нагадав, що законопроект «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» Верховна Рада ухвалила у першому читанні, а при розгляді у другому читанні даний закон не набрав достатньої кількості голосів, оскільки Партія регіонів дала за нього лише два голоси.

«Їх дії – це і є ціна порожнім обіцянкам Партії регіонів. Вони ще не прийшли до влади, але як тільки з’явилася можливість, то вони одразу відмовляються від усіх своїх соціальних обіцянок та забов’язань», - наголосив народний депутат.

«В мене виникає питання стосовного передвиборчого лозунгу Партії регіонів «країна для людей»: для яких людей країна, може, для дуже авторитетних?», - сказав Павловський.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.