Заукраїнці активно працевлаштовують Ющенка

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 18.02.2010 20:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9342

Народний депутат України Ксенія Ляпіна (фракція НУНС, група “За Україну”) заявляє, що депутатська група "За Україну" готова створити новий варіант коаліції з фракцією БЮТ за умови призначення Віктора Ющенка прем’єр-міністром України.

Про це Ляпіна заявила сьогодні у програмі "Точка зору" на Першому Національному, повідомила прес-служба телеканалу.

“Група "За Україну" не піде в коаліцію з Партією регіонів. Проте ми не виключаємо варіант об`єднання в коаліцію з БЮТ за умови призначення прем`єр-міністром Ющенка”, - сказала Ляпіна.

За її словами, група “За Україну” визначатиметься щодо своєї майбутньої позиції у парламенті 23 лютого, коли чинний Президент Ющенко відзначатиме день свого народження. “Ми привітаємо чинного Президента з днем народження. Але раніше ми прийняли абсолютно чітке рішення: група "За Україну" не йде в коаліцію з Партією регіонів. Ми готові до розмови про коаліцію з БЮТ, але з іншим прем`єр-міністром. Іншої конструкції демократичної коаліції ми не бачимо”, - заявила Ляпіна.

Водночас, на її думку, для БЮТ було б значно чесніше разом з групою “За Україну” піти в опозицію до Президента Віктора Януковича. "Ми не розуміємо позицію БЮТ... За умов збереження прем`єр-міністром Юлії Тимошенко і Президента Віктора Януковича це буде диктатура двох. А диктатура двох нічим не краще за диктатуру одного”, – додала народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.