За власним бажанням. Янукович пішов з нардепів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.02.2010 11:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9344

Сьогодні парламент задовольнив прохання Віктора Януковича і достроково припинив його повноваження народного депутата України.

За постанову проголосували 242 депутати з 428 зареєстрованих в залі.

"Припинити достроково повноваження народного депутата України Януковича Віктора Федоровича, обраного в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі, Партія регіонів, у зв'язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень", - говориться в тексті Постанови.

Як відомо, Янукович до складення повноважень очолював фракцію Партії регіонів. Нині, у зв'язку з його виходом з депутатства виникла вакансія.

На питання журналістів кого тепер бачать нардепи-регіонали у своїх лідерах, народна обраниця Ганна Герман дала відповідь, яка зайвий раз підкреслила демократичність Партії регіонів та розуміння принципів демократії самими партійцями-регіоналами.

"Вирішальне слово буде за лідером, він надасть свої пропозиції, а ми його підтримаємо", - сказала Герман.

Вам це нічого не нагадує? Здається в історії України була вже така партія, яка діяла виключно за вказівним перстом Лідера: улаштовувала масові репресії, Голодомори тощо. І тепер цілком зрозуміло, що саме об'єднує вірних ленінців КПУ з олігархами з сумнівної чистоти статками.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.