Литвин завив, що не має доказів існування коаліції, яка обрала його на посаду

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 19.02.2010 17:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9353

Під час шостої сесії у Верховній Раді було ухвалено 76 позитивних рішень, але жодне з яких не було підтримано чинної коаліцією.

Про це сьогодні в інтерв’ю телеканалу «Рада» заявив Голова Верховної Ради Володимир Литвин.

За словами Литвина, вирішальним чинником для нього є працездатна Верховна Рада, а не формальні питання існування коаліції та опозиції.

«А для того, щоб продемонструвати факт, що до відповідальної роботи ще дуже далеко.., наведу простий приклад: з початку цієї сесії Верховна Рада розглянула 123 питання. З них позитивно ухвалено тільки 76 рішень... Так от, з 76 рішень жодне не було проголосоване коаліцією», - відзначив Литвин, наголосивши, що основне завдання коаліції - результативні голосування.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Литвин заявив, що вагомим доказом існування коаліції у Верховній Раді стало б результативне голосування щодо державного бюджету на 2010 рік.

На цьому тижні Литвин попросив чинну коаліцію впродовж десяти днів надати документи, що підтверджують її існування. Вимагають від коаліції 226 підписів у зв’язку з тим, що набрав чинності Закон, яким затверджено Регламент Верховної Ради, окрім Литвина нардепи фракції ПР.

Як відомо, Литвина було обрано Головою ВР за поданням коаліції у складі фракцій БЮТ, НУ-НС та Блоку Литвина. Регіонали голосували проти. Наразі Литвин чомусь не піддає сумніву це голосування.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.