Мороз “забув”, як казав Гонгадзе, що за ним стежить Кравченко

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 16.09.2006 23:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=936

Голова Верховної Ради Олександр Мороз у розмові з Георгієм Гонгадзе не називав прізвища покійного міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.

Так він прокоментував свідчення в суді головного редактора “Української правди” Олени Притули, що під час розмови з Гонгадзе Мороз попереджав журналіста про те, що стеження за ним контролює особисто Кравченко.

“Я поняття не мав про це, я згодом дізнався про те, що там було насправді”, - сказав Мороз.

Він нагадав, що під час розмови лише попереджав Гонгадзе про небезпеку, а також рекомендував йому звернутися в прокуратуру “публічно, так щоб це було обнародувано, і тоді б він був гарантований щодо переслідування”.

Крім того, Мороз висловив здивування з приводу свідчень Притули.

“Відносно того, що вона, наприклад, бачила, як хтось його схопив і посадив у машину, тоді в мене виникає питання: чому ж вона, подзвонивши мені десь о 12 годині ночі, в той час не сказала про те, що те трапилося саме так? Я би тоді знав, де шукати і яким чином впливати на ситуацію. А вона просто сказала, що поїхав і десь зник. Тому я гадаю, що, очевидно, Олена Притула щось забула або говорить щось трохи не так, як було насправді”, - сказав Мороз.

Разом з тим, інформація, яку коментував Мороз, була оприлюднена одним з інтернет-видань у п’ятницю і не відповідає дійсності. У суді Притулою було сказано зовсім інше.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.