БЮТ інгноруватиме процедуру інавгурації Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.02.2010 16:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9364

Народний депутат України Сергій Міщенко заявляє, що фракція Блоку Юлії Тимошенко ігноруватиме процедуру приведення до присяги Віктора Януковича, якого Центральна виборча комісія оголосила новообраним Президентом України.

"Ми на інавгурацію просто не прийдемо. Це не наше свято, ми на це свято не запрошені. Янукович надсилає відповідні запрошення діячам, політичним силам. Нам ці запрошення не надходили", - сказав Сергій Міщенко сьогодні журналістам у Вищому адміністративному суді України.

Народний депутат також підкреслив, що відкликання Юлією Тимошенко свого позову проти Центральної виборчої комісії не можна розцінювати як прояву слабкості. "Тимошенко не здалась. Це тільки початок, вона просто показала, що не хоче брати участі в цьому фарсі", - додав він.

Як відомо, сьогодні кандидат на пост Президента України Тимошенко відкликала свою позовну заяву через відмову Вищого адміністративного суду задовольнити найбільш важливі клопотання сторони позивача про перерахунок голосів на окремих дільницях в Криму, про надання даних про включення до Державного реєстру виборців "двійників", а також померлих громадян.

ВАСУ також відмовився запросити у якості свідків 13 представників обласних управлінь Міністерства внутрішніх справ, а також представників дільничних та окружних комісій.

Тимошенко залишила приміщення зали засідань Вищого адміністративного суду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.