Регінали визнають: з прихильниками-нардепами у них кепсько

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 22.02.2010 14:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9370

Народний депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що, ініціюючи відставку, БЮТ хоче лише одного: недоотримати кількість голосів за висловлення недовіри уряду.

Таку думку він висловив у ексклюзивному коментарі ІМК.

"Віктор Янукович заявив, що після інавгурації розглядатиме питання формування нової коаліції та представлення кандидата на пост прем'єр-міністра України. Ініціюючи відставку Ю.Тимошенко, БЮТ випереджує події, щоб поламати плани, які є. Хоча в будь-якому разі їм це не вдасться", - зазначив політик.

За його словами, ініціатива фракції БЮТ не що інше, як питання піару.

"Взагалі-то технічно піти у відставку Тимошенко могла ще раніше, визнавши свою поразку на виборах. А сьогодні соціологи вже демонструють, що, втягуючись у судову війну, вона, з одного боку, хотіла мобілізувати електорат, а з іншого - отримала негативну оцінку як з боку всіх виборців, так і з боку свого електорального ядра. Основна думка людей була в тому, що вона просто чіплялася за владу", - додав нардеп.

На уточнююче запитання, чи вистачить голосів в парламенті за відставку уряду, Колесніченко відповів: "Ми поки що цю тему не обговорювали, ми діємо з точки зору закону, спочатку потрібно розібратися, чи є коаліція. Якщо після 2 березня нам покажуть коаліцію, далі ми будемо вирішувати, що робити".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.