Коаліційні пристрасті. Ющенківці у НУ-НС готові стати під Януковича?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.02.2010 19:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9375

Після відмови групи Кириленко, групи Балоги й групи Костенко підписатися, тридцяти семи підписів під коаліційною угодою не буде.

Таку думку висловив польовий командир Майдану, член фракції НУНС, Тарас Стецьків, повідомила прес-служба.

«Заява пана Литвина про необхідність підтверджувати існування коаліції 226 підписами народних депутатів, по суті, включила лічильник десяти днів, після яких він оголосить про припинення діяльності коаліції. Це слідство його таємної змови з «регіоналами». І ціна цієї змови - залишити за Володимиром Литвином посаду спікера. Литвин як завжди повівся продажно, як і вся його фракція. Володимир Михайлович просто хоче вийти сухим з води», - сказав Стецьків.

За його словами, крайньою зроблять фракцію НУНС, яка внаслідок внутрішньої розколостості й розбалансованості не набере тридцяти семи голосів за коаліцію.

«Після того, як Володимир Литвин повідомляє про розпад коаліції, гра переходить у руки «регіоналів», і тоді Партія регіонів або сформує коаліцію із трьох фракцій (ПР, більшість НУНС і фракцій Блоку Литвина), або «регіонали» сформують так звану технічну коаліцію (шляхом збору двісті двадцяти шести фізичних підписів), всупереч регламенту. Третій шлях - розпуск Верховної Ради», - сказав Стецьків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.