Хто піде з Банкової разом з Ющенком?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 23.02.2010 17:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9388

Глава Секретаріату Президента України Віра Ульянченко та прес-секретар Президента Ірина Ванникова написали заяви про звільнення зі своїх посад.

Про це повідомила сама Ванникова.

Також вона підтвердила, що заяви про звільнення написали голова Державного управління справами Ігор Тарасюк, заступники глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак, Ігор Попов, Валентина Руденко, Іван Перехода.

Крім того, за її інформацією, такі ж заяви написали заступник секретаря РНБО Володимир Огризко, а також голова Інституту стратегічних досліджень Юрій Рубан.

За словами Ванникової, їй надійшла пропозиція від Ульянченко стати членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, але вона відмовилася від цієї пропозиції.

"Я відмовилася, тому що хочу бути в команді Ющенка", - сказала Ванникова, зауваживши, що планує працювати в неурядовій організації, яку очолить Ющенко.

"Моє життєве завдання - бути корисною Віктору Ющенку, тому що для мене він єдиний демократичний, український політик у цій країні і особистість з великої літери", - сказала Ванникова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.