Коаліційні пристрасті. Коаліціада від Партії регіонів може зазнати фіаско

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.02.2010 13:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9400

Нардеп Юрій Гримчак переконаний, що усі коаліційні потуги регіоналів закінчаться тим, що Віктору Януковичу доведеться працювати з урядом Тимошенко і забути передвиборчі агітки.

Про це повідомила прес-служба.

«Наступного тижня Парламент, скоріше за все, не зможе проголосувати за відставку Тимошенко і вона, якщо вважатиме за потрібне, може залишитися на посаді прем’єра до літа», - сказав депутат від «Народної самооборони» Гримчак і продовжив: «Адже за законом неможна пред’являти вотум недовіри Кабміну частіше, ніж один раз на сесію».

«Не вистачить голосів у «регіоналів», - пояснив свій прогноз Гримчак.

Він додав, що «регіонали» повторюють помилки, котрі свого часу робив Ющенко разом із іншими представниками «помаранчевого» табору, коли поспіхом робилися нічим не підтверджені заяви».

«Тому що коаліцію ПР «створювала» вже разів п’ять за останні два тижні. І зараз вони так саме кажуть, що є голоси за відставку уряду, але чомусь не пред’являють їх. Щось мудрують, рахують на пальцях. Немає у них голосів ані на коаліцію, ані на відставку уряду», - зауважив Гримчак.

«А зараз ПР намагається зберегти обличчя при поганій грі і здійснити психологічну атаку. Бо вони помилково вважають, що так їм легше навербувати нових прибічників у парламенті», - резюмував народний депутат України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.