«Золота молодь» з Харківської юракадемії побила лікарів. Міліція розбирається

Автор/джерело -  © “МедіаПорт”



Дата публiкацiї - 24.02.2010 15:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9405

Двоє постраждалих і двоє затриманих. Студенти Харківської юридичної академії посварилися з лікарями офтальмологічної клініки. Міліція розбирається, але не коментує.

Студенти кричали, що їхні родичі всіх посадять бо батьки - судді

Подія трапилася вчора ввечері, розповів головний лікар приватної офтальмологічної клініки Борис Медведєв. Відбувалося все в піцерії на вулиці Пушкінській.

Співробітники приватної клініки вирішили відзначити День захисника Вітчизни, замовили столик в кафе. У піцерію прийшли четверо колег - троє дівчат і чоловік-хірург. Через півгодини під'їхав і головлікар.

Борис Медведєв приїхав до кафе і побачив своїх колег побитими. За словами очевидців, студенти Юридичної академії, які сиділи за сусіднім столиком, почали чіплятися до однієї із співробітниць клініки. Її колега, лазерний хірург, заступився за дівчину. Але у відповідь отримав удар в обличчя. Постраждала і дівчина - головний бухгалтер клініки. У неї, за словами Медведєва, гематома біля скроні, серйозна травма голови.

Постраждалий хірург Армен Прокіпец розповів: його здивувала поведінка працівників піцерії. У закладі був один охоронець. Але втихомирювати студентів він навіть не намагався. Адміністратор теж не була обурена діями відвідувачів. Лише попросила заспокоїтися лікарів і не звертати увагу на молодих людей. Лікарям здалося, що студенти - постійні відвідувачі цього закладу.

Студенти, розповідають лікарі, кричали, що їхні родичі всіх посадять. Мовляв, зв'язки у хлопців серйозні, батьки - судді. За словами Медведєва, студенти - майбутні прокурори. У компанії за столом в учнів Юракадемії було близько 12 чоловік, у тому числі і дівчата. Нападники хлопці були нетверезими, а зіниці їх очей розширені, стверджує хірург-офтальмолог Армен Прокіпець.

Співробітники клініки викликали міліцію. На місце події приїхали правоохоронці з Київського райвідділу. Двох молодих хлопців - нападників - забрали до райвідділу. Туди ж відвезли і постраждалих.

Хуліганити хлопці не припиняли і в райвідділі. Борис Медведєв розповідає: один зі студентів вилив на майора чашку кави. У відділенні хлопці телефонували - кликали підмогу. Постраждалі - лікар і головбух - написали заяву. Дівчині з забоєм голови в райвідділі стало погано, разом з хірургом їх відвезли до лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Борис Медведєв сьогодні зранку був в Київському райвідділі. Слідчий його запевнив, що студенти затримані, а розгляд знаходиться на особистому контролі начальника РВВС Сергія Денисенка.

У міліції ситуацію не коментують. У Київському райвідділі говорити з кореспондентом «МедіаПорту» відмовляються, кивають на прес-службу. Начальник Центру громадських зв'язків МВС у Харківській області Лариса Волкова лише підтверджує факт події. Міліція виїжджала. Хто був призвідником конфлікту і чи затриманий хто-небудь - цю інформацію в прес-службі не дають.

Від “Аратти”. Як казав герой однієї з відомої кінокомедії - "Хто ж його посадить? Він же - ПАМ`ЯТНИК!" За останні роки нам не відомо жодного випадку, коли мажори (а тим більше діточки суддів) за скоєні правопорушення опинялися за ґратами. Хіба що після масштабних громадських протестів. Та й то - на короткий термін....


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.