Коаліційні пристрасті. Регіонали врешті назвали дату, коли від агіток перейдуть до дій

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 24.02.2010 17:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9407

Основні переговорні процеси щодо створення нової коаліції розпочнуться з 26 лютого.

Про це заявив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Він повідомив, що на даний момент проходять "стандартні, звичайні консультації щодо створення нової коаліції".

Відповідаючи на уточнююче питання, чи всі фракції, окрім БЮТ, отримали "чернетку" коаліційної угоди, Єфремов сказав: "Мені це невідомо ... Наскільки я знаю, Литвину коаліційну угоду заносив Лавринович", - сказав він.

Сьогодні голова Верховної Ради України Володимир Литвин підтвердив існування "чорнового" варіанту угоди про створення нової коаліції, який він "ще не читав". Він підкреслив, що чорновий варіант коаліційної угоди він отримав не від першого віце-спікера парламенту Олександра Лавриновича, а від ініціативної групи Партії регіонів. "Там не написано, хто з ким збирається вступати в коаліцію, там виключно загальні принципи і позиції, які є фактично в усіх коаліційних угодах", - сказав він.

"Я у вівторок (2 березня) попрошу раду коаліції надати документи щодо коаліції, а якщо не буде надано необхідної кількості підписів, я буду вимушений зробити те, що я сказав, рівно як і виконати те, про що я говорив... Дайте 226 підписів під будь-яку коаліцію і я оголошу про те, що нова, стара коаліція є", - наголосив Литвин.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.