Агітки і життя. Перший крок Президента засвідчив: він людина слова

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.02.2010 15:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9422

Депутат Верховної Ради Володимир Ар’єв скептично оцінив ефективність одного з найперших указів Президента Віктора Януковича про перейменування Секретаріату Президента в Адміністрацію.

Про це повідомила прес-служба.

«Це просто «революційний» указ! Напевне, новий Президент дуже довго над ним думав, розмірковував, як краще зробити. Цей Указ призведе до великої «економії», яку Янукович обіцяв зробити в Секретаріаті, особливо з точки зору перейменування великої державної структури, зміни всього документообігу, і всього, що пов’язано з будь-яким перейменуванням. Насправді це несе достатньо велику кількість витрат», — вважає самооборонець.

«В принципі, він може назвати це місце як завгодно — секретаріатом, адміністрацією, чи навіть хатою, але питання в тому, як він буде працювати. Мені здається, що ми ще побачимо, як обіцянки, дані Януковичем перед виборами, будуть просто помножені на нуль, і їх «виконання» розчарує в першу тих, хто голосував за цю людину», — зазначив Ар’єв.

«Якщо Янукович забобонна людина, то він вважає, що секретаріат успішним не був і нехай буде адміністрація, бо Ющенко був Президентом з Секретаріатом 5 років, а Кучма з Адміністрацією —10 років. Я вважаю, що залежить це не від назви структури. Я прогнозую дуже швидке розчарування виборців в Януковичу, і чи секретаріат, чи адміністрація — буде неважливо, тільки потягне додаткові кошти на зміну табличок, зміну документообігу і всього, що пов’язано зі зміною назви», — додав депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.