Коаліційні пристрасті. Регіонали все ще сподіваються звалити те, чого нібито немає

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 26.02.2010 12:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9430

Партія регіонів веде переговори щодо створення коаліції із представниками абсолютно усіх фракцій в парламенті.

Про це повідомив народний депутат від ПР Вадим Колесніченко.

Водночас регіонал повідомив, що переговори ведуться "з окремими депутатами, а не з цілими блоками".

"У будь-якої політичної сили є депутати, у яких в голові вавки, а є депутати, у яких існують перспективи розвитку нашої держави. Таких набагато більше. І ми ведемо переговори саме з тими людьми, які переживають за майбутнє нашої країни, а не за майбутнє своїх вождів", - повідомив В.Колесніченко.

На запитання, чи буде розпущена Верховна Рада у разі неутворення нової коаліції, нардеп заявив: "Згідно з регламентом, якщо немає правлячої більшості, то немає Кабінету Міністрів, а якщо нема Кабміну, то немає державної влади. І законом передбачено розпуск парламенту через місяць після несформування коаліції. Думаю, наступного тижня ми встановимо юридичний факт відсутності коаліції і, думаю, до кінця тижня ми оголосимо про створення нової коаліції".

Від “Аратти”: нагадаємо, що ПР повторює агітаційні мантри про відсутність коаліці стільки, скільки існує чинна коаліція.

Періодично, за цей час, регіонали намагалися і створити коаліцію під своїм прапором, і відправити прем'єра Юлію Тимошенко у відставку. І що?

Відбувається те, що очевидно: локшина агіток - залишається тим, чим є насправді. Проте, методи психологічного тиску ватаги Януковича з кожним разом все більше стають схожими на "методи впливу" рекетирів. Поки хіба що прасок і паяльників бракує.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.