Коаліційні пристрасті. Регіонали впевнені, що таки створять коаліцію

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 2.03.2010 14:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9454

Перший заступник керівника фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що у Верховній Раді є достатня кількість депутатів, які можуть сформувати нову коаліцію.

"Я можу сказати так, що на сьогоднішній день проглядається більшість, яка в змозі створити коаліцію в парламенті, і точно є більшість, яка зможе проголосувати за висловлення недовіри уряду", - сказав Єфремов сьогодні під час брифінгу.

За його словами, оголошення про припинення існуючої коаліції - це перший крок до створення нового формату більшості у ВР. Разом з тим перший заступник голови фракції ПР висловив думку, що до закінчення переговорів про створення коаліції не слід оприлюднити інформацію про учасників процесу.

"Некоректно називати групи або народних депутатів до того часу, поки не буде остаточно ухвалено рішення і підписані документи", - сказав регіонал, зазначивши, що це суперечить правилам переговорів.

Як повідомлялося, сьогодні, 2 березня, голова Верховної Ради України Володимир Литвин оголосив про припинення діяльності парламентської коаліції у складі фракцій Блоку Юлії Тимошенко, Нашої України - Народної самооборони і Блоку Литвина.

Пізніше джерело ЗМІ в Партії регіонів повідомило, що завтра, 3 березня, Литвин оголосить про створення нової парламентської більшості, яка висуне на посаду прем'єра регіонала Миколу Азарова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.