Тимошенко назвала Януковича бідою України

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.03.2010 13:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9470

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що у разі позитивного голосування парламенту за відставку Кабінету Міністрів вона перейде до опозиції і очолить процес формування об’єднаної демократичної команди.

Якщо буде проголосована відставка уряду, в ту ж хвилину наш уряд, наша політична сила перейде в опозицію і буде чітко в опозиції формувати об’єднану демократичну команду", - заявила Тимошенко сьогодні, виступаючи з трибуни Верховної Ради України.

Прем’єр-міністр переконана, що в опозиції її політична команда матиме найбільші важелі для протистояння антиукраїнським крокам нової владної команди.

"Ми захистимо Україну від тієї нової біди, яка прийшла. Захистимо надійно. І якщо Янукович думає, що він буде вже через тиждень спокійно грати в гольф і теніс, його оточення буде розбирати "втіхаря" стратегічну власність держави, то можу сказати, що сьогодні його гольф і теніс завершуються, і він буде кожен день звітувати перед країною, перед опозицією. Кожного дня ми будемо тримати руку на пульсі", - запевнила Тимошенко.

Тимошенко вважає, що політика Президента Віктора Януковича та його команди представляє загрозу територіальній цілісності держави.

"Я вважаю, що саме зараз треба говорити, що якраз від цієї людини, від пана Януковича йде загроза. По-перше – послаблення незалежності нашої держави, по-друге – пряма загроза територіальній цілісності нашої країни, пряма загроза демократії, свободі слова і стратегічній власності нашої держави", - заявила Тимошенко.

Водночас Прем’єр-міністр переконана, що протистояти цим загрозам можуть лише консолідовані демократичні сили.

"Я хочу, щоб ми сьогодні усвідомили, що проти такої політики у України є захист. І цей захист – це об’єднана демократична команда, яка, я переконана, буде створена в цьому парламенті, і яка буде захищати Україну кожного дня її життя", - заявила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.