Уряд повалили не регіонали, а коаліціянти-зрадники, вважають у БЮТ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.03.2010 15:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9475

Заступник керівника фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді Сергій Соболєв вважає, що уряд було відправлено у відставку через зраду колишніх партнерів по демократичній коаліції, зокрема, депутатів фракцій Блоку Литвина та НУ–НС.

"Нас не дивує позиція Партії регіонів – вони завжди займали антиукраїнську позицію, але тут дивна метаморфоза сталася з комуністами і Литвиним", - заявив Соболєв сьогодні на брифінгу у Верховній Раді.

Народний депутат нагадав, що раніше при аналогічних спробах відправити уряд Юлії Тимошенко у відставку ані комуністи, ані депутати фракції Блоку Литвина не підтримували таку пропозицію.

"Литвин раптом, коли розпочалося економічне зростання, а про це очевидні цифри останніх двох місяців, вирішив швидко змінити свій статус і повторити подвиг Олександра Олександровича Мороза", - сказав він.

Соболєв вважає, що зміна позиції цих депутатів відбулася за рахунок матеріального та посадового стимулювання з боку Партії регіонів. "Я думаю, що це було пряме стимулювання, яке стосувалося і матеріальних, і посадових благ", - припустив він.

"Фактично відправляти у відставку уряд в умовах, коли вони не змогли сформувати коаліцію, коли у них немає голосів під новий уряд – це означає країну кинути в прірву ще більшої безодні", - заявив Соболєв.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.