У березні кияни знову побачать евакуатори

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 4.03.2010 14:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9491

З середини березня в Києві поновиться евакуація неправильно припаркованих автомобілів.

Про це заявила сьогодні на прес-конференції перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька.

«Евакуаторів потребує місто для порядку. Це дуже хороший досвід, і з середини березня, ми думаємо, що евакуатори працюватимуть», - сказала Кільчицька.

Вона відзначила, що питання про повернення евакуаторів на дороги було пов’язане з політичними моментами. Крім того, вона повідомила, що 10 березня відбудеться черговий суд, що стосується евакуаторів.

Кільчицька також підкреслила, що евакуатори працюватимуть спільно з ДАІ і КМДА.

Як повідомлялося раніше, 16 лютого 2009 року в прес-службі Міністерства юстиції проінформували, що втратив силу Порядок затримання і зберігання евакуйованих з вулиць столиці автомобілів. За даними Мін’юсту, відповідний наказ був виданий 13 лютого. Він виданий з метою приведення у відповідність з вимогами чинного законодавства вищезазначеного порядку. Відповідно до статті 2652 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Порядок тимчасового затримання і зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках повинен визначатися Кабінетом міністрів України.

Після заяви Мін’юсту евакуатори припинили роботу на території Києва.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.