Президент Янукович зустрічається з кремлівським керівництвом

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.03.2010 14:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9504

У Кремлі розпочалися переговори Президента України Віктора Януковича і Президента Російської Федерації Дмітрія Медвєдєва у вузькому колі.

У РФ, Президент України Віктор Янукович прибув до Москви з офіційним візитом.

Літак глави Української держави приземлився в аеропорту «Внуково-2».

В аеропорту підняті державні прапори України і Росії. Януковича вітає рота почесної варти Московського гарнізону, а також військовий оркестр. Кортеж з Президентом України супроводжуватимуть мотоциклісти.

Посол України в Росії Костянтин Грищенко повідомив журналістам, що чекає від візиту виведення українсько-російських відносин на якісно новий рівень у зв`язку з відновленням повноцінного політичного діалогу.

«Візит пропрацьовано до найменших дрібниць, і є всі підстави розраховувати, що він буде успішним і послужить добрим стимулом для українсько-російських відносин у всіх сферах», - сказав Грищенко.

Як повідомлялося раніше, згідно з програмою візиту, Янукович проведе зустріч з Президентом Росії Дмітрієм Медвєдєвим у вузькому колі, після чого переговори продовжаться в розширеному складі.

Після переговорів у Кремлі глави держав виступлять з короткою заявою для преси.

Крім того, Янукович покладе вінок до могили Невідомого солдата в Олександрівському саду.

Також програмою візиту передбачена зустріч Януковича в Будинку уряду РФ з прем`єр-міністром Росії Владіміром Путіним – у вузькому складі і в складі делегацій двох країн.

Передбачається, що сьогодні ввечері В.ЯНУКОВИЧ повернеться до Києва.

У складі української делегації – глава Адміністрації Президента Сергій Львочкін, заступник глави АП Ганна Герман, міністр закордонних справ Петро Порошенко, посол України в РФ Костянтин Грищенко, в.о. голови СБУ Валерій Хорошковський, а також група народних депутатів (Юрій Славута, Юрій Бойко, Володимир Козак та інші.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.