На Житомирщині з’явився власний Лозинський

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.03.2010 09:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9508

У Житомирську обласну дитячу лікарню з вогнепальним пораненням доставлений 14-річний учень середньої школи № 27 Сергій Терещук.

Батьки підозрюють що саме з цієї садиби № 6 по вулиці Зарічній відкрили вогонь по хлопчакам

Трагедія сталася, коли хлопець з товаришем повертався додому з греблі річки Тетерів. Хтось відкрив вогонь по хлопчакам, повідомляє житиморський правозахисний центр "Свобода".

Почувши ляскіт пострілу, Сергій відчув гострий біль у нижній частині спини - куля увійшла в тіло косою траєкторією зверху вниз і застрягла в області правої сідниці. Хлопці кажуть, що стріляли з вікон розкішної вілли навпроти - з будинку № 6 по вулиці Зарічній.

Сергій був госпіталізований і прооперований. Однак кулю витягти не вдалося - вона застрягла поруч з життєво важливими судинами і нервами через що хірурги не стали ризикувати, адже один необережний рух - і дитина може назавжди залишитися інвалідом.

На місце події виїжджала оперативно-слідча група міліції. З огляду на особу власника вілли, справа може зовсім не зрушити з мертвої точки і залишитися безіменною. Чиясь співчутлива рукою в слідчих матеріалах вже зробила запис про те, що «стріляли невідомі осіби». Хто ж ці "особи"?

Людина, яку батьки хлопчика небезпідставно підозрюють у скоєнні злочину, добре відома, - це Валентин Олександрович Драган, голова правління, співвласник і колишній директор всесвітньо відомого заводу "Коростенський фарфор", нині розореного.

"І учні, і педагоги вражені тим, що трапилося - всі шоковані, школа гуде, мов вулик, - розповідає Світлана Миколаївна, мама Сергія. Вона вчителька, викладає в тій же школі № 27, де навчається Сергій. - Я знаю, що в цій країні ми правди ніколи не доб`ємося. Але стріляти в беззахисних дітей, які нічого поганого не зробили, які просто йшли берегом річки ... Це ж не його річка!"


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.