Новий Президент виступає проти всього українського

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.03.2010 13:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9519

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що новий Президент України фактично просіює владу через решето власних інтересів.

"Кожною своєю дією, кожною своєю думкою він проти всього українського. Так навіщо така неправда? Навіщо їздити в такі святі місця, щоб прикривати політику, яка робиться і працює проти України?", - прокоментувала Юлія Тимошенко сьогодні на віче українських народно-патріотичних сил, яке проходить біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Києві, запланований візит Віктора Януковича до Канева у шевченківські дні.

"Я думаю, що не можна допускати тих поганих традицій, коли можна робити що завгодно, але потім з’їздити до Канева і, по суті отримати, собі індульгенцію. Не треба такого обману. Я думаю, що якраз такі люди і є достойними спадкоємцями недолугого малоросіянства", - підкреслила Тимошенко.

Вона нагадала, що саме проти таких "землячків" боровся Тарас Григорович Шевченко. "Їх він засуджував як зрадників свого народу. Вони не думають про інтереси ваші, країни, про те, як покращити життя України. Для них завдання номер один – змінити все те, що вдалося зробити нам для зміцнення України", - додала вона.

Тимошенко заявила, що в Україні знову постала загроза послаблення державного суверенітету.

"Адже до влади прийшли знову ті самі сили, які є маріонетками в чужих руках, не українські сили, не українські керівники", - заявила Тимошенко.

На думку Тимошенко, для нової влади України чужими є мова, культура та українські ідеали. "Вони, мов орда, обманом забирають собі все національне багатство, забирають у України її душу. Вірніше, намагаються забрати. Але ми для того і є, щоб не дозволити цього зробити за жодних обставин", - підкреслила вона.

Тимошенко вважає, що українська нація має пишатися своєю волею, яка була виявлена у 2004 році під час "помаранчевої революції". "Я хочу, щоб ми ніколи з вами не ховали очі і не шкодували. Ми з вами робили все вірно, ми з вами йшли тим шляхом, який був єдино можливим для української нації. Ми тоді продемонстрували всьому світові, що Україна є", - нагадала лідер БЮТ.

"Мені дуже шкода, що Віктор Ющенко, який став Президентом, не побачив цього, він проголосив сумнівну заяву про те, що держава є, але немає нації. Я ж переконана: у нас є велика нація, яка народжена в тому числі і Тарасом Шевченком, його поетичним генієм, його волею, тим, що він залишив нам у спадок. Ми є велика нація", - заявила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.