Левко Лук’яненко закликає захистити Україну

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.03.2010 15:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9522

Герой України, колишній дисидент Левко Лук’яненко закликає українців створити потужну опозицію по всій державі і не допустити перетворення України на Малоросію.

"Доля України залежить від кожного з вас. Нам досить надіятися на кого-небудь, тим більше на Януковича та Партію регіонів, які є, як ми всі добре знаємо, п’ятою московською колоною і виконують те, що у Москві запланувала московська еліта – перетворити Україну на Малоросію. І вони зараз торжествують величезну перемогу, бо 7 лютого вони поставили свого чоловіка на чолі Малоросії, на чолі української держави", - заявив Левко Лук’яненко сьогодні на віче українських народно-патріотичних сил, яке пройшло біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Києві.

Він підкреслив, що зараз в розвитку України настав історично критичний момент. "Ми не можемо, щоб 46-мільйонна нація перетворилася на Малоросію. І кожний з нас має поїхати звідси до себе, до сусідів, до знайомих, поговорити і стати активними громадянами", - заявив Лук’яненко.

Він зазначив, що наразі в державі формується потужна опозиція, лідером якої є Юлія Тимошенко. "Наше завдання - зробити опозицію по всій Україні і тоді ми збережемо Україну, і вона не перетвориться на Малоросію, і тоді здійсняться ідеали нашого великого пророка Тараса Шевченка", - додав він.

Як відомо, сьогодні, 9 березня, віче народно-патріотичних сил України ухвалило резолюцію про створення об’єднаної демократичної опозиції.

До опозиції увійшли "Батьківщина", Народний Рух України, Партія захисників Вітчизни, громадянський рух "Народна самооборона", Християнсько-демократичний союз, партія "Реформи і порядок", Українська соціал-демократична партія та інші політичні і громадські організації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.