В Секретаріаті занепокоєні ініціативами Кабміну

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 18.09.2006 20:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=953

В Секретаріаті Президента викликали занепокоєння спроби уряду ввести обмеження на виплати одноразової допомоги при народженні дитини.

Маркіян Лубківський

Про це заявив радник Президента України – Керівник головної служби гуманітарної політики Секретаріату Президента Маркіян Лубківський.

За його словами, в Секретаріаті Президента вважають невиправданим перегляд ключових елементів соціальної політики, уже визначеної в Президентській програмі “10 кроків назустріч людям”, зокрема щодо підтримання українських сімей в забезпеченні розвитку і здоров'я кожного новонародженого українця.

Такий намір, на переконання радника Президента, виглядає щонайменше дивним ще й з урахуванням того, що введення допомоги забезпечило постійне зростання народжуваності. Так, протягом семи місяців поточного року народилося 258,5 тис. дітей (за аналогічний період минулого року – 242,5 тис. дітей). Враховуючи це, сподіваємося, що одноразова допомога при народженні дитини і надалі буде виплачуватися без додаткових умов.

У зв'язку з намірами введення обмеження на виплату одноразової допомоги при народженні дитини Секретаріат Президента направить в Кабінет Міністрів України відповідне звернення


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.