Краще портфель від рейдерів у руках, ніж тяжка доля опозиціонера

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.03.2010 12:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9539

Вчора Президент Віктор Янукович зробив Сергію Тігіпку пропозицію, від якої той не зміг відмовитися.

Президент України Янукович вважає Тігіпка найбільш прийнятною кандидатурою на посаду Віце-прем’єра в новому уряді України, повідомила прес-служба.

«Сергій Тігіпко не належить до жодної з парламентських партій. Народ України висловив йому значну підтримку на минулих президентських виборах, підтримавши таким чином зміни і реформи. Тігіпко – хороша кандидатура для того, щоб керувати економічним блоком», – підкреслив Глава держави вчораі після зустрічі з Сергієм Тігіпком, на якій останній погодився працювати в новому уряді.

нагадаємо, що зовсі м нещодавно Тігіпко був дещо іншої думки про Партію регіонів та методи, якірегіонали використовують аби захопити владу.

Так, ще 5 березня лідер партії «Сильна Україна» Тігіпко назвав політичним рейдерством спроби змінити конституційний порядок формування парламентської коаліції.

«Це буде колосальна помилка і Віктора Януковича, якщо він підпише такий закон, і більшості, і ПР, якщо вони підуть на це, тому що це пряме порушення Конституції», - заявив політик.

«Ні одна чесна людина не підтримає таку владу, це означає, що ніяких реальних змін не вдасться зробити. Для реформ потрібна підтримка громадськості, а якщо вони (політики) підуть на це, то одразу втратять підтримку Заходу, західних інвесторів, я говорю про МВФ, Світовий банк, і тоді ми матиме слабку гривню та інші наслідки», - наголосив тоді Тігіпко.

Замість післямови. Нам залишається лише подякувати Президентові Януковичу за те, що він нам наочно показав, скільки коштує принципова позиція і публічне слово пана Тігіпка. Питань більше немає.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.